25.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Στο ΚΓΔ Ήλιδας το «Basket Αγάπης»

Το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ήλιδας είναι ο επόμενος «σταθμός» της εκστρατείας αγάπης του ΕΣΑΚΕ και της Stoiximan.gr «Basket Αγάπης».

Στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα του Κόροιβου με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 16.30, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, θα λάβει χώρα και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος και του μεγάλου χορηγού Stoiximan.gr. Υπήρξε, μάλιστα, συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Χρήστου Λαγού και του εκτελεστικού διευθυντή Χάρη Παρασκευόπουλου με το γενικό διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Κονδύλη και το δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, παρουσία και συνεργατών του, για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της δράσης.

Η ανακοίνωση: «Το «BASKET ΑΓΑΠΗΣ», το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του ΕΣΑΚΕ και του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος STOIXIMAN.GR, «έρχεται» στην πόλη μας στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Κόροιβου με την ΑΕΚ (10/03-16:30), για τη 18η αγωνιστική. Για το λόγο αυτό την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, κ. Χρήστος Λαγός, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΚΑΕ, κ. Χάρης Παρασκευόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Κονδύλης, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο ‘Ηλιδας, κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, και συνεργάτες του, προκειμένου να συζητηθεί και να καθοριστεί το πλαίσιο συνεργασίας ενόψει της διεξαγωγής του «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, ενώ αποφασίστηκε τα τρόφιμα τα οποία θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση θα ανακοινωθούν σύντομα από την ΚΑΕ Κόροιβος».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ