22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο κάδρο ο Πλεξίδας!

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Βαγγέλης Φρύδας έπαιρνε στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Τρίκαλα, είχε κάνει γνωστό πως βρισκόταν σε επαφή με επιχειρηματίες της περιοχής προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 100.000 Ευρώ, που ήταν απαραίτητο για να γίνουν άμεσα μεταγραφές Αμερικανών και να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει με καλές πιθανότητες την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι μεταγραφές έγιναν (Μόρις, Ρίτσαρντσον, Τάλτον), άρα οι επιχειρηματίες πράγματι έβαλαν το χέρι στην τσέπη και συνέδραμαν την προσπάθεια του Φρύδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goaltrikala.grένας από αυτούς τους επιχειρηματίες είναι ο "βασιλιάς της φέτας"! Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες τυροκομικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλία (La Farm Α.Ε.) και έχει παρελθόν στον επαγγελματικό αθλητισμό, όχι όμως στο μπάσκετ, αλλά στο ποδόσφαιρο.

Ασχολήθηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα των Τρικάλων για αρκετό καιρό, όμως όταν έφυγε το 2011, αυτή έπεσε από τη Β' Εθνική και κατέληξε στην Ερασιτεχνική κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβε την ΑΕΛ, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015, καθώς είχε διαρρήξει τις σχέσεις του με τους οπαδούς της λαρισινής ομάδας, μεταβιβάζοντας τις μετοχές στον Αλέξη Κούγια.

Τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να ακούγεται και πάλι το όνομά του για ενδεχόμενη ανάμιξή του στα διοικητικά ποδοσφαιρικών ομάδων όπως τα Τρίκαλα και ο Ηρακλής, ωστόσο αυτό που φαίνεται πως γίνεται πράξη είναι η βοήθεια που προσφέρει στην ΚΑΕ Τρίκαλα για να σώσει τη χρονιά. Το αν έχει στο μυαλό του να ασχοληθεί πιο ενεργά μαζί της στην πορεία, είναι κάτι που μένει να φανεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ