21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στο «κάδρο» ο Αλεξανδρής για τον Ερμή Αγιάς

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν για τον Ερμή Αγιάς, ο οποίος ηττήθηκε στην πρεμιέρα από το Πευκοχώρι στην Χαλκιδική και έγινε η πρώτη ομάδα που απέπεμψε τον προπονητή της, με τον Στέφανο Πέρκο να αποτελεί παρελθόν, και το Γιώργο Παππά να αναλαμβάνει μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στον πάγκο και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Αμύντα.

Ωστόσο, στην Αγιά έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον επόμενο προπονητή τους, έχοντας υψηλές βλέψεις και στοχεύοντας στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων, έχοντας μια τεράστια διαδρομή. Ο 67χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην Basket League και τον Πανιώνιο, ενώ την προηγούμενη τριετία βρισκόταν στον πάγκο του Ηρακλή. Εκτός από τον Αλεξανδρή, στο πλάνο υπάρχει και ο Στέργιος Κουφός, ενώ δεν αποκλείεται και λύση από την εσωτερική αγορά της Λάρισας. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Ερμή, αναμένεται να κλείσουν γρήγορα την υπόθεση, με την διοίκηση του να έχει υψηλές βλέψεις την φετινή σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ