20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στο Ηράκλειο το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid+pics)

Το «ταξίδι» του μέχρι το Πεκίνο συνεχίζει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, το οποίο θα επισκεφθεί φέτος συνολικά 24 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το Trophy Tour ξεκίνησε την περιοδεία του στις 23 Μαΐου από την κινεζική πρωτεύουσα κι εκεί θα καταλήξει στις 30 Αυγούστου, μία ημέρα πριν από την έναρξη της φετινής διοργάνωσης. Το τρόπαιο θα βρεθεί στη χώρα μας στις 29 Ιουνίου, στο Ηράκλειο, στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19. Τελευταίος «σταθμός» του, πριν φθάσει Κρήτη, είναι η Αργεντινή (Μπουένος Άιρες και Μπαΐα, 28/06).

Προηγήθηκε η παρουσία του σε Βαρσοβία (Πολωνία), Ντακάρ (Σενεγάλη), Μιλάνο (Ιταλία), Παρίσι (Γαλλία), Βελιγράδι (Σερβία), Μαδρίτη (Ισπανία), Βερολίνο (Γερμανία), Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), Πράγα και Παρντουμπίτσε (Τσεχία), Τορόντο (Καναδάς), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) και Τύνιδα (Τυνησία).

 

Θα ταξιδέψει, επίσης, σε Λος Άντζελες (ΗΠΑ), Τεχεράνη (Ιράν), Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο), Κράισττσερτς (Νέα Ζηλανδία), Μελβούρνη (Αυστραλία), Αμάν (Ιορδανία), Μανίλα (Φιλιππίνες), Σεούλ (Νότια Κορέα), Τόκιο (Ιαπωνία), Μόσχα (Ρωσία) και σε αρκετές κινεζικές πόλεις, πριν καταλήξει στα χέρια του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή, στις 15 Σεπτεμβρίου.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YAsCdfK7Mdc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ