21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Ηράκλειο οι Νέοι, στο ΟΑΚΑ οι Παίδες

Για το Ηράκλειο της Κρήτης αναχώρησε τη Δευτέρα (04/06) η Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών, καθώς εκεί θα λάβει χώρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραμείνει στην κρητική πρωτεύουσα έως τις 11 Ιουνίου και την αμέσως επόμενη (12/06) θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα δώσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της (13-14/6). Οι δεκαέξι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπαδάκης, Μιχάλης Λούντζης, Φωκίων Φωτόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Άγγελος Δραγάτης, Γιώργος Καμπερίδης, Αλφρέδος Πιλάβιος, Γιάννης Αγραβάνης, Διονύσης Τάταρης, Κώστας Καμπουρίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Κουρέπης, Βένος Μαστόρος και Γιάσερ Σαλάχ.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αποφασίστηκε να παραμείνει στην Αθήνα, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από έναν τραυματισμό, έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καστρίτης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στο Ηράκλειο. Θυμίζουμε πως η «γαλανόλευκη» προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στο Χέμνιτς της Γερμανίας.

Στο μεταξύ, προγραμματισμένη προπόνηση έχει την Τετάρτη (06/04, 16.30) στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ το Κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων. Οι παίκτες που καλούνται, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, να δώσουν το παρών είναι οι εξής: Κωστόπουλος Αναστάσιος (Δούκας), Κωστόπουλος Χρήστος (Δούκας), Γιώτης Μάριος (Παναθηναϊκός), Ματσούκης Δημήτρης (ΑΕΚ), Βησσαρίου Τηλέμαχος (Περιστέρι), Κοντούδης Μάνος (Παναθηναϊκός), Καραμαλέγκος Ηλίας (Περιστέρι), Κουρουπάκης Περικλής (Ο.Α. Χανίων), Πράππας Στέργιος (ΑΕΚ), Δημητρακόπουλος Ορέστης (Πανιώνιος), Βούκσεβιτς Τριστάν (Ολυμπιακός), Καραμανλής Βασίλης (Περιστέρι), Ραλλάτος Κώστας (Ακαδημία Αθηνών), Καλιανιώτης Γιώργος (Παναθηναϊκός), Περρής Ανδρέας (Ολυμπιακός), Φιλίππου Αντώνης (Ολυμπιακός), Κουτσουμάρης Χρύσανθος (Αμύντας), Κολοβέρος Ιωσήφ (Ολυμπιακός), Τόλιας Βασίλης (Πανιώνιος), Νάνος Δημήτρης (Πανιώνιος), Μπουρλακης Ιάσονας (Πρωτέας Βούλας), Ορφανουδάκης Γιώργος (Ίκαρος Κ.), Ρουκάς Χρήστος (Ίκαρος Κ.), Σκόρδος Άγγελος (Ίκαρος Κ.) και Μπάκναλ Μάριος (Governor’s Academy).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ