28.6 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Στο Ζάππειο η παρουσίαση του νέου παπουτσιού του Γιάννη (pics)

Στο Ζάππειο παρουσίασε το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρουσία δημοσιογράφων από ολόκληρο τον κόσμο και, φυσικά, της οικογένειάς του.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς έχει πλέον το δικό του αθλητικό παπούτσι. Η επίσημη παρουσίαση του «Zoom Freak 1» έγινε στη χώρα μας, με τον Έλληνα διεθνή να συγκινείται όταν αναφέρθηκε στο όνομα του πατέρα του, Τσαρλς. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω τα δικά μου παπούτσια, με την υπογραφή μου. Αλλά εάν εργάζεσαι σκληρά και πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Διάλεξα τη Nike, γιατί συνεργαζόμουν και τα πρώτα τέσσερα χρόνια μου στο ΝΒΑ, με στήριξε και συνέχισα μαζί της, γιατί είμαι πιστός άνθρωπος», εξήγησε αρχικά ο «Greek Freak», που εν έτει 2017 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρία αθλητικών ειδών διάρκειας έντεκα ετών.

 

Όσον αφορά στο παπούτσι, που δημιουργήθηκε για εκείνον, επεσήμανε: «Έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Όπου πάω προσπαθώ να αντιπροσωπεύω την οικογένειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Για αυτό και στο παπούτσι υπάρχουν χαραγμένα τα ονόματα της μητέρα μου, των αδελφών μου και της κληρονομιάς του πατέρα μου, καθώς και η σημαία της χώρας μου».

Στο Ζάππειο παρουσιάστηκε και το λευκό παπούτσι, που ονομάζεται «Roses» και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα του, Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Το παπούτσι «All Bros» που είναι αφιερωμένο στα αδέρφια του, Φράνσις, Θανάση, Κώστα και Αλέξανδρο:

Αναφέρθηκε και στον τίτλο του MVP, που κατέκτησε στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. «Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να το δω, καθώς κυκλοφορεί διαρκώς μπροστά μου. Δεν μπορώ να το δω ξανά, γιατί με πιάνει και πάλι συγκίνηση», παραδέχθηκε για το βίντεο από την τελετή απονομής του βραβείου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

  

Στο Ζάππειο έδωσε το παρών και ο σχεδιαστής της Nike, Ρος Κλάιν. «Πρόκειται για μια γιορτή της δύναμης και της ταχύτητας», σχολίασε μεταξύ άλλων για το παπούτσι, το οποίο -όπως αποκάλυψε- του πήρε συνολικά δεκαοκτώ μήνες για τη δημιουργία του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ