26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Βελιγράδι το πρώτο χαμόγελο της Ρεάλ

Στο Βελιγράδι πανηγύρισε η Ρεάλ για πρώτη φορά εκτός έδρας στην φετινή Ευρωλίγκα. Με το..... επί του Ερυθρού Αστέρα οι Ισπανοί βρέθηκαν με θετικό πρόσημο, 4-3 και άφησαν τους Σέρβους στο 2-5. Με τρίποντο ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο σφράγισαν τη νίκη τους οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο, με τις παλιοσειρές Γιουλ και Φερνάντεθ να οδηγούν εκ του ασφαλούς.

Ρεσιτάλ αστοχία και κακώς επιλογών έδωσαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Το 2-7 στο 5' δίνει μια εικόνα, το 9-12 στο δεκάλεπτο ακόμα πιο καθαρή. Οι Ισπανοί πίεσαν στην δεύτερη περίοδο, έκλεψαν και βρήκαν αρκετά εύκολα καλάθια, ξέφυγαν με 18-11 και 22-12, ο Αστέρας με κάποια εύστοχα σουτ κάλυπτε την διαφορά και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 27-33.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το πλέον συναρπαστικό. Η Ρεάλ το έλεγξε για τέσσερα λεπτά, 32-39 και μετά άρχισε ο... βομβαρδισμός. Με τρίποντα οι Σέρβοι (8/16 μέχρι το 30'), με πρωταγωνστή τον Σίμανιτς, όχι μόνο κάλυψαν την διαφορά, αλλά έκλεισαν την περίοδο προηγούμενοι με 52-49

Αυτά που έτρωγε και δεν έβαζε για 30 λεπτά η Ρεάλ, τα τρίποντα δηλαδή, ήταν αυτά που την έκαναν αφεντικό στην τελευταία περίοδο. Σερί 12-0 και 52-61 στο 34' με τέσσερα τρίποντα διψήφια διαφορά 58-68 στο 37' πάλι με τρίποντο του Ρούντι και το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τους Ισπανούς.

ΣΚΙΑΧΤΡΟ: Μπορεί οι περιφερειακοί της Ρεάλ να έδωσαν τις λύσεις και την νίκη, όμως, ο Εντι Ταβάρες ήταν το ανίκητο σκιάχτρο στην άμυνά της και με οκτώ ριμπάουντ και πέντε... καταμετρημένα κοψίματα αφού υπήρξαν και κάποιες αλλοιώσεις, έλεγξε την εναέρια κυκλοφορία.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με 3/19 τρίποντα έφτασε η Ρεάλ στην λήξη της τρίτης περιόδου και τρεις πόντους πίσω. Με 10/31 έκλεισε το ματς και νικήτρια με 15 πόντους διαφορά. Οποιος αμφιβάλλει πώς κρίθηκε το ματς, ας το πει...

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ