25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Βελιγράδι ο Τόμιτς

Συνάντηση με τον Ερυθρό Αστέρα αναμένεται να έχει ο Μίλαν Τόμιτς, προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα συνεργασίας τους.

Ο 44χρονος προπονητής, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως παίκτης βρέθηκε -τα τελευταία δέκα χρόνια- στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ταξίδεψε την Πέμπτη (12/07) για τη γενέτειρά του, το Βελιγράδι, κι επίκειται συνάντηση με τους διοικούντες το σερβικό συγκρότημα. Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει στο Eurocup, μετά την απώλεια του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα- δείχνει έντονο ενδιαφέρον, ο Μίλαν Τόμιτς δεν είναι αρνητικός στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του, ως αντικαταστάτης του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, κι αν οι διαπραγματεύσεις εξελιχθούν ομαλά δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα ανακοινώσεις.

Αν και γεννημένος στη σερβική πρωτεύουσα, ο Μίλαν Τόμιτς δεν αγωνίστηκε με τον Ερυθρό Αστέρα. Έπαιξε στη Ραντίνσκι (1990-1991), πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό (1991-2004), ενώ αγωνίστηκε ακόμα στην ιταλική Αουρόρα (2005) και τον Κολοσσό Ρόδου (2006). Ως προπονητής στους «ερυθρολεύκους» ήταν το 2004 (πρώτος) και από το 2008 έως το 2018 (βοηθός), συνεργαζόμενος με τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιώργο Μπαρτζώκα και Γιάννη Σφαιρόπουλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ