21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Βελιγράδι για το ιδανικό κλείσιμο στο 2020

Με παιχνίδι στο Βελιγράδι κλείνει το «περίεργο» 2020 για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να φιλοξενούνται από τον Ερυθρό Αστέρα(30/12, 20:00) για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι δυο ομάδες ουσιαστικά βρίσκονται ισόβαθμες στις 5 νίκες, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, με αποτέλεσμα ο πρώτος του γύρος βαθμολογικά να κλείσει στις 17η Φεβρουαρίου στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θέλει να πετύχει την τρίτη εκτός έδρας νίκη της, και θα παραταχθεί χωρίς τον Ζακ Όγκαστ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, με κόσμο να έρχεται και να φεύγει. ενώ ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι θα κάνει ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, παίρνοντας την θέση του Σάσα Ομπράντοβιτς. Οι Σέρβοι έχουν μια νίκη στα προηγούμενα επτά παιχνίδια τους, ενώ δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι οι Τζόρνταν Λόιντ, Λάνγκστον Χολ, Μάρκο Σιμόνοβιτς και ο νεαποκτηθείς Λάντρι Νόκο. Αποτυχημένη ήταν η πρεμιέρα του Σέρβου τεχνικού στην Αδριατική λίγκα, όπου γνώρισε βαριά ήττα στην Βοσνία από την Ιγκοκέα με 85-65.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ