21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στο Αλιβέρι για καλό σκοπό η Κύμη (pics)

Στο Αλιβέρι βρέθηκε αντιπροσωπία της Κύμης, δίνοντας το παρών στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (02/04).

Για πέμπτη διαδοχική χρονιά το Κέντρο Λόγου Έργου Μάθησης «Παιδί και Λόγος» πραγματοποίησε εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής για το θέμα του αυτισμού. Οι Σταύρος Τουτζιαράκης, Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, από πλευράς «κυανόλευκων», παρευρέθηκαν στο κλειστό του Αλιβερίου και βοήθησαν να γίνει το τζάμπολ στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν, μεταξύ των παιδικών τμημάτων της Κονίστρας, του Αίαντα Αλιβερίου, του Αστέρα Αλιβερίου και της Αμαρύνθου.

Η ανακοίνωση: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης δεν είναι απλά μια αθλητική ομάδα, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να δίνουμε το παρών σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις μπορούμε, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά. Την Κυριακή (31/03), λοιπόν, με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και παρευρεθήκαμε σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση στο Αλιβέρι σχετικά με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το θέμα του Αυτισμού. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι αθλητές μας Σταύρος Τουτζιαράκης, Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, καθώς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Βασίλης Σιδεράκης.

Οι παίκτες της ομάδας μας πραγματοποίησαν το εναρκτήριο τζάμπολ στις αναμετρήσεις των παιδικών τμημάτων της Κονίστρας, του Αίαντα Αλιβερίου, του Αστέρα Αλιβερίου και της Αμαρύνθου, φωτογραφήθηκαν με τα μικρά παιδιά και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον όλη την εκδήλωση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά για την τιμητική πρόσκληση και ελπίζουμε να πραγματοποιούνται όλο και πιο συχνά παρόμοιες πρωτοβουλίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ