21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στους 32 πόντους ο Στεφ Κάρι στο Σαν Αντόνιο (vids)

Η μάχη είναι διαφορετική για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τον Στεφ Κάρι, αλλά το όπλο της τέχνης του σκορααρίσματος είνα το ίδιο.

Ο άλλοτε πρωταθλητής και MVP, μεταξύ άλλων, έδωσε συνέχεια στο σερί θετικότατων εμφανίσεων με 32 πόντους στην εκτός έδρας νίκη, 114-91, σε βάρος των Σαν Αντόνιο Σπερς. Τέσσερα τρίποντα και συνολικά 11/20 εντός παιδιάς, ανάμεσα στα οποία μία πραγματικά απίθανη εύστοχη προσπάθεια.


“Δούλεψα πάρα πολύ τους προηγούμενους μήνες. Και μόνο που παίζω, αυτό με κάνει χαρούμενο. Νιώθω δυνατός. Βρίσκω τον ρυθμό μου στα παιχνίδια. Τα σουτ μπαίνουν. Όλα καταλήγουν στην αυτοπεποίθησή μου, αλλά και συνολικά στην αυτοπεποίθηση της ομάδας” δήλωσε ο Κάρι μετά το ματς.

Οι Ουόριορς είχαν γνωρίσει την ήττα στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους στο Σαν Αντόνιο, αλλά στην προκειμένη ενίσχυσαν την προσπάθειά τους για μία θέση στα πλέι-οφ. Πέρα από τον Κάρι, έξι ακόμα παίκτες ξεπέρασαν τους δέκα πόντους με τον Έρικ Πάσκαλ να φτάνει στους 15. Από την άλλη ξεχώρισε ο Ρούντι Γκέι με 17.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ