21.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Στους Χοκς ο 41χρονος Κάρτερ

Συμπαίκτης με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στους Ατλάντα Χοκς ετοιμάζεται να γίνει ο Βινς Κάρτερ, ο οποίος στα 41 του συνεχίζει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, που τελείωσε τη σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς έχοντας κατά μέσο όρο 5,4π., 2,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 17.7’, θα αγωνιστεί για 21η χρονιά στο ΝΒΑ. Έχει ήδη συμπληρώσει 1.405 παιχνίδια κανονικής περιόδου και 88 ματς πλέι οφ, φορώντας τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Ορλάντο Μάτζικ, Φοίνιξ Σανς, Ντάλας Μάβερικς, Μέμφις Γκρίζλις και πέρυσι των «βασιλιάδων». Τώρα, θα γίνει κάτοικος Ατλάντα, για να ενσωματωθεί στα «γεράκια», με τα οποία σύμφωνα με το ESPN θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Το Yahoo! Sports, από την πλευρά του, αποκάλυψε πως θα προσθέσει στον προσωπικό λογαριασμό του το ποσό των 2,4 εκατ. δολαρίων, που αντιστοιχεί στον κατώτατο μισθό βετεράνου παίκτη. Οκτώ φορές all star (2000-2007) και «χρυσός» Ολυμπιονίκης με την Εθνική ΗΠΑ το 2000, στο Σίδνεϊ, ο Βινς Κάρτερ είχε πει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του στο ΝΒΑ. Απομένει να δούμε εάν θα τηρήσει το… λόγο του, κλείνοντας την καριέρα του στους Χοκς, που θα αποτελέσουν την όγδοη ομάδα της οποίας τη φανέλα θα έχει φορέσει στο «μαγικό κόσμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ