19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Στους υποψήφιους και ο Ράις (vid+pics)

Ο Ταϊρίς Ράις είδε το όνομά του να προστίθεται στη λίστα με τους πενήντα υποψήφιους παίκτες για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα.

Ο 32άχρονος γκαρντ, που αγωνίζεται φέτος στον Παναθηναϊκό, έχει αλλάξει αρκετές ομάδες στην καριέρα του. Πριν από τους «πρασίνους» αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2013-2014), τη Χίμκι (2015-2016) και την Μπαρτσελόνα (2016-2018) και με την πρώτη κατέκτησε τον τίτλο και αναδείχθηκε, παράλληλα, πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ.

  

Ο Αμερικανός, πριν μετακομίσει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, είχε σε 84 παιχνίδια Ευρωλίγκας κατά μέσο όρο 11,6π., 1,9 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ. Φέτος, με το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη, έχει παίξει μέχρι στιγμής σε τρεις αναμετρήσεις με μ.ό. 14,3π., 1 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ.

  

Η διοργανώτρια αρχή τον συμπεριέλαβε στους πενήντα υποψήφιους παίκτες, για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, 2010-2020. Η παρουσίασή τους θα ολοκληρωθεί σε μια περίοδο δέκα εβδομάδων και στις αρχές του 2020 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για τους καλύτερους, με τις προτιμήσεις τους να καταθέτουν όχι μόνο οι φίλαθλοι, αλλά και οι προπονητές και οι αρχηγοί των δεκαοκτώ ομάδων που συμμετέχουν φέτος στην Ευρωλίγκα.

 

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι είναι και οι Βίκτορ Κριάπα, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Ντέβιν Σμιθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Γιάννης Μπουρούσης, Άντε Τόμιτς, Κόρι Χίγκινς, Λουίτζι Ντατόμε, Νέναντ Κρίστιτς, Αλεξέι Σβεντ, Μάικ Μπατίστ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ θα ακολουθήσει η ανακοίνωση και των υπόλοιπων ονομάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=a-_qPitpGeU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ