19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στους υποψήφιους και ο Άντιτς (vid+pics)

Ο Πέρο Άντιτς συμπεριλήφθηκε στους υποψήφιους της Ευρωλίγκας για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, έχοντας αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου για συνολικά εννέα χρόνια.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ, που κρέμασε το 2018 τη φανέλα του ως μέλος του Ερυθρού Αστέρα, αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής (2012, 2013, 2017) με δύο διαφορετικές ομάδες και ολοκλήρωσε την καριέρα του έχοντας κατά μέσο όρο 5,6π. και 3,3 ριμπάουντ σε 162 ματς.

  

Έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα το 2001 με την ΑΕΚ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2005. Από το 2011 έως το 2013 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, εν συνεχεία στη Φενέρμπαχτσε (2015-2017), πριν κλείσει την καριέρα του στο Βελιγράδι (2017-2018).

    

Αν και οι πέντε σεζόν του ήταν στη δεκαετία που διανύουμε, είναι μόλις ένας από τους τέσσερις παίκτες με τρεις τίτλους σε αυτό το διάστημα.

   

Ο Σκοπιανός έγινε ο 43ος, από τους συνολικά πενήντα που θα ανακοινωθούν από τη διοργανώτρια αρχή, που διεκδικούν θέση στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας. Προηγήθηκε η ανακοίνωση των ονομάτων των Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, Γιάννη Μπουρούση, Νικ Καλάθη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Παπανικολάου, Σοφοκλή Σχορτσανίτη και των Ντέβιν Σμιθ, Βίκτορ Χριάπα, Ρούντι Φερνάντεθ, Μάικ Μπατίστ, Κόρεϊ Χίγκινς, Άντε Τόμιτς, Λουίτζι Ντατόμε, Νέναντ Κρίστιτς, Αλεξει Σβεντ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ταϊρίς Ράις, Τζέσι Κάρολ, Σόνι Ουίμς, Φελίπε Ρέγιες, Τορνίκε Σενγκέλια, Νάντο ντε Κολό, Αντρέι Κιριλένκο, Άλεξ Τάιους, Σέρχιο Γιουλ, Μπράιαντ Ντάνστον, Παούλιους Γιανκούνας, Λούκα Ντόνσιτς, Ουίλ Κλάιμπερν, Έκπε Γιούντο, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Άντονι Ράντολφ, Κάιλ Χάινς, Νικολό Μέλι, Νίκολα Μίροτιτς, Γκουστάβο Αγιόν, Μίλος Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τζέιμς Γκιστ, Τόμας Ερτέλ και Κιθ Λάνγκφορντ.

https://www.youtube.com/watch?v=J95208Fa65U



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ