20.1 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Στους Τιτάνες ο Γκογκίδης

Εμπειρία και ποιότητα πρόσθεσαν στο ρόστερ τους οι Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι  ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χρήστου Γκογκίδη.

Ο 41χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α2 Ανδρών με την ΑΕ Λάρισας, έχοντας συμμετοχή σε μόλις 9 αγώνες με 4,4 πόντους και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ από το 2014 ως και τ0 2017 βρέθηκε στον Πιερικό Αρχέλαο και στην Β’ Εθνική. Οι Τιτάνες θα αποτελέσουν την 12η του ομάδα, με τον ίδιο να έχει περάσει επτά χρόνια στην Ρόδο, με πέντε από αυτά να είναι στον Κολοσσό, και ένα σε Διαγόρα και Άγιοι Θεόδωροι.

Συνολικά εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 1996 και στην Α1 με τον Παπάγου, για να ακολουθήσουν Ιωνικός Ν.Φ., Π.Φάληρο, Απόλλωνας Πατρών, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΣ Ξάνθης, Πιερικός Αρχέλαος, Διαγόρας Ρόδου, Άγιοι Θεόδωροι Ρόδου, Πιερικός Αρχέλαος και ΑΕ Λάρισας.

Αναλυτικά :

«Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Γκογκίδη.

Ο πολύπειρος φόργουορντ θα ενισχύσει την ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε Α1, Α2, και Β Εθνική, σε ομάδες όπως Α.Σ. Παπάγου, Ιωνικός Ν.Φ., Παλαιό Φάληρο, Απόλλων Πατρών, Κολοσσός Ρόδου, Απόλλων Καλαμαριάς, Α.Σ. Ξάνθης, Πιερικός / Αρχέλαος, Διαγόρας Ρόδου. 
Πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛάρισας στην Α2 Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια υγιή και αποδοτική χρονιά«.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ