23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στους Ράπτορς ο Σκαριόλο (pic)

Η καριέρα του Σέρτζιο Σκαριόλο συνεχίζει να «εκτοξεύεται», με τον Ιταλό τεχνικό να διαβαίνει τον Ατλαντικό, προστιθέμενος στο τεχνικό επιτελείο των Ράπτορς.

Το... αμερικανικό όνειρο απέκτησε «σάρκα και οστά» για τον Σέρτζιο Σκαριόλο, μετρώντας 29 χρόνια από τότε που η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στην Πέζαρο. Ο 57χρονος προπονητής, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια έχει καταστήσει την Ισπανία σχεδόν... μόνιμη πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ μετρά δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, ισάριθμα Κύπελλα κι ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, προσλήφθηκε από τους Τορόντο Ράπτορς, αποτελώντας κομμάτι του τεχνικού τους επιτελείου.

Ο Σκαριόλο βρίσκεται πια στους «Δεινόσαυρους» μαζί με άλλους τρεις τεχνικούς. Πρόκειται για τους Άντριαν Γκρίφιν, Νέιτ Μπιόργκρεν και Φιλ Χάντι, με την τετράδα να έρχεται να υποστηρίξει τον νέο κόουτς της ομάδας, Νικ Νερς, που είχε ήδη δίπλα του, τους Πάτρικ Μουτόμπο, Τζιμ Σαν και Έρικ Κούρι. Με αυτό τον τρόπο, ανοίγει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του Ιταλού, και μάλιστα σε διαρκώς ανοδική πορεία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ