18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στους Πάνθηρες Καβάλας οι Γαϊτάνη και Τζιαμπάζη

Τις πρώτες μεταγραφές τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2 Γυναικών ανακοίνωσαν οι Πάνθηρες Καβάλας.

Ο λόγος για την Ελευθερία Γαϊτάνη και την Ελπίδα Τζιαμπάζη, οι οποίες έδωσαν τα χέρια με τους διοικούντες και θα ενισχύσουν τις νεοφώτιστες την καινούρια σεζόν, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Δύο σημαντικές μεταγραφές θα ενισχύσουν την ομάδα Γυναικών των Πανθήρων στην πρώτη της εμφάνιση στα γήπεδα της Α2 του Μπάσκετ Γυναικών. Η Ελευθερία Γαϊτάνη η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 με τον Πανσερραϊκό και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης με την ομάδα της Ολύμπια Λάρισας και στους Τιτάνες Δράμας και η Ελπίδα Τζιαμπάζη που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 με την Α.Ε. Πυλαίας ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης με Άρη Θεσσαλονίκης, Τιτάνες Δράμας και Α.Ο. Σερρών.

Η παρουσία τους προσθέτει στους Πάνθηρες εμπειρία, ταλέντο και δύναμη, ικανότητα στο σκοράρισμα και πολλά τρίποντα. Ελευθερία και Ελπίδα, καλή χρονιά με υγεία και νέες επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ