18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στους Νετς ο Χάρντεν μέσω «τρελής» ανταλλαγής (vid)

Στους Μπρούκλιν Νετς μετακομίζει ο Τζέιμς Χάρντεν ο οποίος θα φτιάξει μία δυνατή τριπλέτα με τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με τον Τζέιμς Χάρντεν να παίρνει την πολυπόθητη γι' αυτόν ανταλλαγή μετακομίζοντας στους Μπρούκλιν Νετς και βρίσκοντας ξανά τον παλιό του φίλο Κέβιν Ντουράντ με τον οποίο είχαν συνυπάρξει μέχρι το 2012 στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Παράλληλα στη Νέα Υόρκη θα βρει και τον Κάιρι Ίρβινγκ, αν και ο τελευταίος έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό.

Από εκεί και πέρα για να ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση χρειάστηκε να εμπλακούν κι άλλες ομάδες όπως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, καθώς οι Χιούστον Ρόκετς ενισχύθηκαν με τους Κάρις ΛεΒέρτ, Ντάντε Έξουμ, Ρόντιονς Κούρουκς και τέσσερις επιλογές πρώτου γύρου σε μελλοντικά ντραφτ.

Ο Λεβέρτ όμως δεν θα γίνει κάτοικος Τέξας, καθώς οι Ιντιάνα Πέισερς συμφώνησαν να τον αποκτήσουν από το Χιούστον, παραχωρώντας τον Βίκτορ Ολαντίπο.

Όσον αφορά τους Καβς, εκείνοι πήραν τον φόργουορντ Πρινς και τον ανερχόμενο σέντερ Τζάρετ Άλεν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ