17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στους δύο απόντες προστέθηκε και τρίτος για τον ΠΑΟΚ

Έπειτα από το κυριακάτικο ρεπό που θεωρήθηκε και ήταν επιβεβλημένο, δεδομένου ότι η αποστολή επέστρεψε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη βάση της, η ομάδα του ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας, χωρίς να λείπουν όμως και πάλι οι απουσίες οι οποίες όμως αυξήθηκαν.

 


Σήμερα παρέμειναν εκτός προπόνησης οι δύο σέντερ της ομάδας, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης και ο Αλ Χέρντον που έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Γι' αυτούς ο προβληματισμός είναι έκδηλος αφού έχασαν και τα τρία τελευταία φιλικά προετοιμασίας. Για τον διεθνή σέντερ αναμένεται η επιστροφή του τις επόμενες μέρες όμως για τον Αμερικανό δεν υπάρχει τέτοια εκτίμηση.

 


Πέραν των δύο σέντερ όμως, στους απόντες προστέθηκε και ο Ζερμέιν Λοβ. Ο Αμερικανός γκαρντ δέχτηκε ένα χτύπημα στο ισχίο, στο φιλικό με τον Προμηθέα, έχει κάποιες ενοχλήσεις κι έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

 


Στον Δικέφαλο δεν έχουν προγραμματίσει άλλο φιλικό μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, δεδομένου ότι το Σάββατο βάσει προγράμματος ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο, ωστόσο είναι προφανές ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα γίνει. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει αναβολή, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν είναι δυνατόν να προγραμματίσουν κάποιο ακόμη φιλικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ