15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στουνταμάιρ: “Έχω πολλά να προσφέρω ακόμα”

Ο Αμαρέ Στουνταμάιρ δήλωσε κάποια στιγμή ότι σταματάει το μπάσκετ, αφιέρωσε μια χρονιά σε μονά 3 on 3, μετά πήγε στο Ισραήλ για να παίξει στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, της οποίας είναι και μέτοχος, και τώρα επιστρέφει στις ΗΠΑ για να διεκδικήσει ξανά μια θέση σε ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ!

Αν και είναι 36 ετών και με γόνατα ταλαιπωρημένα από διάφορους τραυματισμούς, δεν το βάζει κάτω. Πριν από λίγες μέρες έκανε μια ατομική προπόνηση μαζί με τον Μόντα Έλις, έναν ακόμα βετεράνο σταρ που θέλει να επιστρέψει, και την παρακολούθησαν εκπρόσωποι από 15 ομάδες του ΝΒΑ! Ενδιαφέρον υπάρχει και ο ίδιος ο Αμαρέ πιστεύει πως ακόμα δεν έχει τελειώσει.

"Πολλές ομάδες έχουν έναν μεγάλο αριθμό νέων παικτών, που πρέπει να μάθουν πώς να προπονούνται και πώς να γίνουν επαγγελματίες. Υπάρχουν επίσης σπουδαίοι παίκτες, που με καλή καθοδήγηση μπορούν να μετατρέψουν τις ομάδες τους σε διεκδικήτριες του τίτλου. 

Από αυτή την άποψη έχω πολλά να προσφέρω. Και ως καλαθοσφαιριστής έχω ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξω. Θα μπορούσα να βοηθήσω μια ομάδα με τον τρόπο που χρειάζεται", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ