15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στον Τζόρνταν “όχι” δεν λες!

Ο Γκόρντον Χέιγουντ άφησε τους Μπόστον Σέλτικς για τους Σάρλοτ Χόρνετς σε μια κίνηση που εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις στο ΝΒΑ. Η αποκάλυψη πως ο ίδιος ο Μάικλ Τζόρνταν τον πήρε τηλέφωνο για να του κάνει την πρόταση και να του πει τα πλάνα της ομάδας, κάνει τα πάντα πιο απλά, γιατί ποιος μπορεί να πει "όχι" στον GOAT;

Ο Τζόρνταν επικοινώνησε προσωπικά με τον Χέιγουντ, όπως αποκάλυψε ο Ζακ Λόου. Τον ενημέρωσε για την επιθυμία της ομάδας του να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά και το τι σκέφτονται αγωνιστικά για τον ίδιο, αλλά και για τη σεζόν γενικότερα. Είναι πολύ πιθανό να του υπενθύμισε πως το... φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ξεκινήσει ήδη από το 2014, όταν οι Χόρνετς είχαν κάνει προσφορά στον Χέιγουντ. Τότε οι Γιούτα Τζαζ είχαν κάνει την δική τους αντιπροσφορά "ματσάροντας" τα χρήματα που έδινε η ομάδα του Τζόρνταν, για να τον κρατήσουν τελικά στο Σολτ Λέικ Σίτι.

Ο 3οχρονος γκαρντ δεν είναι και παίκτης των πολλών αλλαγών. Οι Χόρνετς θα είναι η μόλις τρίτη ομάδα στην καριέρα του μετά από μια επταετία στη Γιούτα (2010-17) και τρία χρόνια στη Βοστώνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ