17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στον ρατσισμό κι όχι στον αποκλεισμό στάθηκε ο Μίτσελ (vid)

Οι Γιούτα Τζαζ αποκλείστηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν είχε όρεξη να μιλήσει για το παιχνίδι του μετά το τέλος του, στην Disney World του Ορλάντο.

Οι «μορμόνοι» ολοκλήρωσαν τις φετινές υποχρεώσεις τους στο ΝΒΑ, με τον 23χρονο γκαρντ να εμφανίζεται βαθιά απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου. Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του, όμως, δεν στάθηκε στο μπάσκετ.

Όπως απάντησε: «Οι άνθρωποι έχασαν δικούς τους ανθρώπους από αστυνομική βία, ρατσισμό και όλα αυτά τα σκ…τά. Το πώς νιώθω τώρα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που έχουν περάσει. Έχω πόνο στο πρόσωπό μου. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι συμβαίνει στις οικογένειες των θυμάτων. Ξέρω ότι μόλις φύγω θα κλάψω, αλλά θέλω να πω πως αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι».

Όσον αφορά στον αποκλεισμό τους, αρκέστηκε να τονίσει: «Δεν είναι αυτό το ταβάνι για εμάς. Η ομάδα μου, αλλά κι εγώ θα το "τρυπήσουμε". Είναι απλώς η αρχή για εμάς, όχι το τέλος. Αυτό μας δίνει κίνητρο για το μέλλον. Προσωπικά, πιστεύω πως έκανα βήματα μπροστά και μπορώ να πω ότι εξέπληξα τον ίδιο μου τον εαυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=ePLthDvKXjM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ