25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στον Πολυνίκη και δίπλα στον Στρατικόπουλο ο Κρητικός, ανανέωσε ο Μόρφος (vids)

Με ένα πολύ δυνατό τεχνικό επιτελείο θα εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πολυνίκης, καθώς δίπλα στον Ηλία Στρατικόπουλο θα βρεθεί ο Γιάννης Κρητικός , θέλοντας να μεταφέρει την εμπειρία του στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Επίσης τη συνεργασία του ανανέωσε ο Βασίλης Μόρφος, ενώ αποχώρησε ο Τάσος Βαμβακίδης.

Αναλυτικά :

«-Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τον  Coach  Γιάννη Κρητικό στο τεχνικό επιτελείο του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.

Ο Γιάννης Κρητικός έρχεται να πλαισιώσει τον Ηλία Στρατικόπουλο στην αγωνιστική προετοιμασία και καθοδήγηση του συλλόγου στην 2η συμμετοχή του στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική Α΄ ΕΣΚΑ.

Ο Γιάννης Κρητικός έχει θητεύσει στον «πάγκο» ομάδων Εθνικών κατηγοριών και αναμένεται η τεχνική του κατάρτιση και εμπειρία να βοηθήσει στα μέγιστα στην ανάδειξη του ταλέντου της νεανικής ομάδας του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας αλλά και της νεαρότερης ομάδας που έχει αγωνιστεί στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Κρητικό υγεία και μαζί θα πανηγυρίσουμε τις επόμενες επιτυχίες του συλλόγου μας.

-Ο Βασίλης Μόρφος, 1999, ανάνέωσε την συνεργασία του με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2019-20.
Ο Βασίλης με την σκληρή και συνεχή δουλειά μέσα στο γήπεδο έχει δείξει μέρος του ταλέντου και των ικανοτήτων στα χρόνια που αγωνίζεται, παρά το νεαρό της ηλικίας του, στην Ανδρική ομάδα του Πολυνίκη και πραγματοποίησε μια μεστή παρουσία στην διάρκεια της περιόδου 2018-19.
Ο Βασίλης μετά την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία την αγωνιστική περίοδο 2018-19 κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων αλλά προτίμησε να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να αποκομίσει επιπλέον αγωνιστικές εμπειρίες στην πολύ ανταγωνιστική Α΄ ΕΣΚΑ.

-Ο Τάσος Βαμβακίδης δεν θα συνεχίσει την αθλητική του πορεία με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας για 4η σεζόν.
Η παρουσία του στα 3 χρόνια άριστης συνεργασίας ήταν καταλυτική στην ανέλιξη του συλλόγου, τόσο με την αγωνιστική του παρουσία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όσο και με το να νουθετεί τους συμπαίκτες του με την εμπειρία του.
Τον ευχαριστούμε θερμά που τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογο μας.
Ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ