20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στον «πάγο» και η Αδριατική Λίγκα λόγω κορονοϊού

Το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο ανακοινώνουν την προσωρινή τους αναβολή λόγω του κορονοϊού και με βάση τα τωρινά δεδομένα την ίδια τακτική ακολούθησε και η Αδριατική Λίγκα.

Η εξάπλωση του κορονοϊού και η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στη Γηραιά Ήπειρο έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τον αθλητισμό με τους διοργανωτές των πρωταθλημάτων να θέτουν σε προτεραιότητα την υγεία των αθλητών και των θεατών.

Η Αδριατική Λίγκα ανακοίνωσε ότι θα αναβληθούν οι αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, της ABA League 2 και το πρωτάθλημα του U19 μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση με το ξέσπασμα του Coronavirus (Covid-19) και για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παικτών, προπονητών, αξιωματούχων και οπαδών, η ABA League ανακοινώνει ότι όλοι οι διαγωνισμοί υπό την αιγίδα της ABA (ABA League, ABA League 2 και U19 ABA League Championship) αναστέλλονται με άμεση ισχύ και μέχρι νεωτέρας.

Η ABA League θα συνεχίσει να παρακολουθεί καθημερινά την κατάσταση και, σε συμφωνία με τους συλλόγους και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης, θα λάβει περαιτέρω αποφάσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ