27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Στον Κρόνο Αρμάος, Ρετσίνας και Κοσσάρας

Τρεις μεταγραφές με...άρωμα «πλατείας» πραγματοποίησε ο Κρόνος ο οποίος συμφώνησε με τρεις ακόμη νεαρούς αθλητές, οι οποίοι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στον Άγιο Δημήτριο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Βαγγέλης Δεγάϊτας και Νίκος Κοψιάς γνωρίζουν άψογα τη συγκεκριμένη αγορά, και έτσι και οι τρεις αθλητές που απέκτησαν έχουν αγωνιστεί στις υποδομές του Πανιωνίου. Ο πρώτος είναι ο 19χρονος γκαρντ, Μιχάλης Αρμάος, ο οποίος μετά την πορεία του στις ακαδημίες των «κυανέρυθρων» βρέθηκε πέρυσι στην Β' Εθνική και στο Παγκράτι, έχοντας μια γεμάτη χρονιά, με 23 συμμετοχές, και συνολικά 15 πόντους, αλλά και παρουσία και στα 6 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 19χρονος Δημήτρης Ρετσινάς αγωνίστηκε στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής με τον Λοκρό Αταλάντης, παίρνοντας γεύση από Εθνικές κατηγορίες. Ο αθλητής προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΝ Αργυρούπολης ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα παίδων Ελλάδος το 2014-2015. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε τη χρονιά στο ρόστερ του Έσπερου Λαμίας και στην Β' Εθνική, έχοντας καλή παρουσία στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε και στα δυο του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αποχώρησε διότι πήρε μεταγραφή για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Τμήμα φυσιοθεραπείας. Επίσης, στον Κρόνο θα αγωνίζεται και ο Χρήστος Κοσσάρας, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στις ακαδημίες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Πλέον, μένει η προσθήκη ενός ψηλού για να κλείσει το νεανικό ρόστερ του Κρόνου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ