24.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Στον Ιωνικό και με βούλα ο Μαυροκεφαλίδης

Ολοκληρώθηκε και ουσιαστικά η μεταγραφική «βόμβα» του Ιωνικού, με τον ΑΣΕΑΔ να δικαιώνει την ομάδα της Νίκαιας αλλά και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, δίνοντας του το δικαίωμα να συμμετάσχει στους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2.

Όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά δεν είχε εγκριθεί το δελτίο του διεθνή σέντερ, με τον Ιωνικό να προσφεύγει στον ΑΣΕΑΔ και να δικαιώνεται. Πλέον, γίνεται αγώνας δρόμου για να μπορέσει να αγωνιστεί στο αυριανό (15/12, 17:00) ντέρμπι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο κλειστό του Αιγάλεω.

Όπως ενημέρωσε λίγο αργότερα με ανακοίνωση του ο Ιωνικός, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Διαγόρα : «Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα αγωνιστεί στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι(15/12, 17:00) κόντρα στο Διαγόρα Δρυοπιδέων, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, μετά τη δικαίωση του Ιωνικού μας από τον ΑΣΕΑΔ. Η ομάδα μας είχε προσφύγει στον ΑΣΕΑΔ για να εγκριθεί το δελτίο του παίκτη κάτι το οποίο έγινε σήμερα με αποτέλεσμα ο Λουκάς να είναι από αύριο(15/12) στη διάθεση του προπονητή μας, Νίκου Βετούλα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ