16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Φαγέ

Την καλή παρουσία του στην περσινή Basket League με τον Προμηθέα Πατρών εξαργύρωσε ο Μο Φαγέ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι βελτίωσαν την προσφορά τους στον 32άχρονο φόργουορντ/σέντερ κι εκείνος, μένοντας ικανοποιημένος από τη νέα πρόταση, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι. Ο Σενεγαλέζος διεθνής, τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Μίλαν Τόμις από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Ίκαρου Καλλιθέας, Πανελευσινιακού, Ρεθύμνου και τα τελευταία δύο χρόνια του αχαϊκού συγκροτήματος, τελείωσε τη σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 12,5π. και 5,7 ριμπάουντ, με το εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας 40.1% στα τρίποντα, ενώ στα δίποντα είχε 58.8%.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αποτελέσει τον ενδέκατο «σταθμό» στην καριέρα του Μο Φαγέ, η οποία ξεκίνησε το 2002 από την άσημη Ζαν Ντ’ Αρκ Ντακάρ. Παράλληλα, θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά παρκέ και συγκεκριμένα στο Eurocup, με τους Σέρβους να έχουν τοποθετηθεί στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τη Μονακό, τη Γαλατάσαραϊ, την Μπρέσια, την Ανδόρα και την Ουλμ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διάρκειας ενός έτους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ