27.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Στον Γιάννη δεν αρέσει η… μοναξιά των Χριστουγέννων (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάστηκε να περιμένουν 52 χρόνια για να δουν ένα παιχνίδι τους να ορίζεται από τη διοργανώτρια αρχή μες στο «σπίτι» τους ανήμερα των Χριστουγέννων.

Τα «ελάφια» θα παίξουν στο «Fiserv Forum» κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου (21.30), για πρώτη φορά από το 1968. Οι νυν παίκτες τους μίλησαν σχετικά, με τον Έλληνα διεθνή να δείχνει να μην το πιστεύει. «Πενήντα χρόνια; Απίστευτο, κάναμε πολύ δρόμο από τότε», δήλωσε αρχικά.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στον κόσμο τους, ο οποίος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που έχουν παρθεί για την ασφάλεια όλων δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στις κερκίδες του κλειστού του Μιλγουόκι. «Είναι εκπληκτικό που παίζουμε εντός έδρας, μακάρι να ήταν και οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Θα ήταν υπέροχο να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτήν την ημέρα, τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Svu6FonNZuk

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας οι Μαϊάμι Χιτ θα υποδεχθούν τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οι Μπόστον Σέλτικς θα παίξουν στη Βοστώνη με τους Μπρούκλιν Νετς και οι Λος Άντζελες Λέικερς θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Staples Center» με τους Ντάλας Μάβερικς, με τη «μονομαχία» ανάμεσα στο Λεμπρόν Τζέιμς και το Λούκα Ντόντσιτς να ξεχωρίζει...

https://www.youtube.com/watch?v=pvJ3LYyIq-U



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ