19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον “αυτόματο” η Φενέρ νίκησε την Ζάλγκιρις (vid)

Η Φενερμπαχτσέ πάτησε νωρίς το γκάζι, απομακρύνθηκε από την Ζάλγκιρις και στο υπόλοιπο παιχνίδι μάλλον κάνοντας συντήρηση, έφτασε στην 16η νίκη της με σκορ 78-61, παραμένοντας φυσικά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δυσκολευόντας περισσότερο την ομάδα του Γιασικεβίτσιους για τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Ζάλγκιρις κράτησε άποντη την Φενέρ για σχεδόν πέντε λεπτά, με το σκορ στο 0-5, αλλά ο Σλούκας έβαλε μπρος τις μηχανές και οδήγησε την ομάδα του στο 19-11 του δεκαλέπτου, το νταμπλ σκορ με 38-19 στο 16'30'' και το 43-29 του ημιχρόνου στο οποίο ο ίδιος είχε σκοράρει 14 πόντους και είχε δώσει 4 ασίστ.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, η Ζάλγκιρις το πάλεψε και μείωσε μέχρι και στους 7 πόντους, αλλά κάπου εκεί ο διακόπτης γύρισε, ο Βέσελι το πήρε πάνω του φτάνοντας σε double double με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, η τάξη αποκαταστάθηκε και η νίκη ήρθε χωρίς άγχη για την Φενέρ.

 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ: Η Ζάλγκιρις έχασε βασικά στελέχη της περσινής εντυπωσιακής της πορείας, έπρεπε να έχει και τύχη στις επιλογές των αντικαταστατών, όμως στην περίτπωση του Τόμας Ουόκαπ δεν δικαιώνεται σε διάρκεια. Ο Αμερικανός προσφέρει ελάχιστα και η απουσία ικανού οργανωτή που θα δώσει ρυθμό παραμένει εμφανής.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το εκπληκτικό 72,2% της Φενέρ στα δίποντα, με 26/36, έναντι του 48,8% της Ζάλγκιρις, απόρροια και των 24-12 ασίστ των δύο ομάδων, εξηγούν εύκολα την κατάληξη του αγώνα και την άνετη επικράτηση των Τούρκων.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ