21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον Αθηναϊκό και η Οσαρινχόε

Στον Αθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Θεοδώρα Οσαρινχόε και θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η 20άχρονη φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε να ενσωματωθεί στο συγκρότημα του Βύρωνα, τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ίδια να δηλώνει σχετικά: «Είναι μεγάλο άλμα για εμένα να βρεθώ στην ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα του Ανταίου που με ανέδειξε και την προηγούμενή μου ομάδα, το Γ.Σ. Περιστερίου».

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Θεοδώρας Οσαρινχόε για τη σεζόν 2020-2021. Η Θεοδώρα είναι γεννημένη το 2000, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5".

Προηγούμενες ομάδες: Ανταίος, Γ.Σ Περιστερίου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Θεοδώρας Οσαρενχόε για τη σεζόν 2020 - 2021. Η Θεοδώρα είναι γεννημέμνη το 2000 έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Θεοδώρα Οσαρινχόε: «Είναι μεγάλο άλμα για μένα να βρεθώ στην ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα του Ανταιου που με ανέδειξε, και την προηγούμενη μου ομάδα το Γ.Σ Περιστερίου». Προηγούμενες ομάδες:Ανταιος, Γ.Σ Περιστερίου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ