24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στον Αθηναϊκό η Ζέφη Γιαμπάνη

Στον Αθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Ζέφη Γιαμπάνη. Η 26χρονη πάουερ φόργουορντ μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, αλλάζει... γειτονιά και θα είναι πλέον κάτοικος Βύρωνα.

Η σχετική ανακοίνωση του Αθηναϊκού αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Ζέφης Γιαμπάνη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Ζέφη είναι γεννημένη στις 18-03-1992 και έχει ύψος 1,84μ. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Πειραϊκό, Εσπερίδες, Πανιώνιο και Παλαιό Φάληρο. Ο Αθηναϊκός καλωσορίζει την Ζέφη στην οικογένειά του.

Η Ζέφη Γιαμπάνη δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που θα παίξω φέτος για την ομάδα του Αθηναϊκού και θα συνεργαστώ ξανά με τον coach Καλογερόπουλο. Εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο για την ομάδα μου  την νέα αυτή αγωνιστική περίοδο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ