21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον… αέρα το Προμηθέας – Ρέθυμνο

Το δέκατο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα μας οδήγησε στη λήξη έκτακτων μέτρων στο Νομό Αχαΐας, με το παιχνίδι του Προμηθέα Πατρών με το Ρέθυμνο για την 20ή αγωνιστική της Basket League να βρίσκεται πλέον στον… αέρα.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά είναι προγραμματισμένο να υποδεχθούν το Σάββατο (07/03, 15.30) στο «Δημήτρης Τόφαλος» τους Κρητικούς, ωστόσο προς το παρόν δεν είναι βέβαιο εάν η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στην προκαθορισμένη ημερομηνία. Η ελληνική κυβέρνηση έθεσε σε… καραντίνα την Αχαΐα, την Ηλεία και τη Ζάκυνθο, κάτι που σημαίνει πως αναστέλλεται η λειτουργία πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων για το διήμερο 5-6 Μαρτίου. Τα μέτρα θα επαναξιολογηθούν εντός του επόμενου 48ώρου, αναφορικά με το εάν θα συνεχίσουν να ισχύουν, οπότε και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με το ματς.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν, παράλληλα, πως δεν θα λειτουργήσει μέχρι νεοτέρας το «Promitheas Park», στον Καστελλόκαμπο, κατά συνέπεια δεν θα γίνει καμία προπόνηση των τμημάτων υποδομής τους.

Η ανακοίνωση: «Κατόπιν της λήψης εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανακοινώνει την ακύρωση όλων των προπονήσεων στο Promitheas Park, το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τις προπονήσεις της Ακαδημίας το Σαββατοκύριακο και το παιχνίδι της Ανδρικής ομάδας απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (07/03, 15.30) εντός του επόμενου 48ώρου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ