22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον… αέρα παραμένει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο ΕΣΑΚΕ δεν θεωρεί πως θα πρέπει να αναβληθεί το ντέρμπι στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΚΕΔ βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων. Καμία εξέλιξη στη σύσκεψη της αστυνομίας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε να μη γίνουν την ίδια ημέρα τα δύο ντέρμπι «αιωνίων», στο ποδόσφαιρο (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο, 17/03, 19.00) και το μπάσκετ (17/03, 17.00), ωστόσο η διοργανώτρια αρχή της Basket League θεωρεί άσκοπη την αναβολή της αναμέτρησης στο φαληρικό στάδιο, η οποία μάλιστα θα δημιουργήσει και μεγάλα προβλήματα στην κατάρτιση του προγράμματος λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, από την πλευρά της, τηρεί στάση αναμονής για το τι μέλλει γενέσθαι και μάλιστα ανέβαλε για την Πέμπτη (14/03) την κλήρωση των ρέφερι της 19ης αγωνιστικής, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη (13/03). Εξάλλου, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση στη σύσκεψη της αστυνομίας, που έγινε το πρωί της Τετάρτης (13/03), με το παρών να δίνουν εκπρόσωποι και των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων».

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ήδη τη θέση τους, πως εφόσον δεν οριστούν ξένοι διαιτητές δεν πρόκειται να κατέβουν στο ματς, με τη νέα ενημέρωση να αναφέρει πως δεν σκοπεύουν καν να ανοίξουν το φαληρικό στάδιο εάν σφυρίξουν την αναμέτρηση Έλληνες διαιτητές. Ο ΕΣΑΚΕ εξήγησε πως δεν μπορεί να γίνει αυτό κι εκεί επήλθε διαφωνία, με το ντέρμπι να παραμένει στον… αέρα και την οριστική απόφαση, για το πότε θα πραγματοποιηθεί, να αναμένεται πλέον για την Παρασκευή (15/03).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ