27.6 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Στον αέρα ο Μπαρτζώκας!

Η σημερινή παρουσίαση του Νάτσο Ροντρίγκεθ ως μάνατζερ της Μπαρτσελόνα έβγαλε είδηση όσον αφορά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η παραμονή του οποίου στον πάγκο είναι πλέον αμφίβολη, όπως εκτιμά η Mundo Deportivo! Η μεγάλη καταλανική εφημερίδα φιλοξενεί κατ' αρχάς τη δήλωση του Ροντρίγκεθ για τον προπονητή:

"Όσον αφορά τον Μπαρτζώκα, πρέπει να καθήσουμε να συζητήσουμε μαζί του. Εγώ μόλις ήρθα, δεν έχω ακόμα στοιχεία, θα δούμε. Πρέπει να μάθω από μέσα τι συμβαίνει στην ομάδα για να σχηματίσω άποψη". 

Ο Μπαρτζώκας έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπαρτσελόνα κι όσο κι αν ακόμα ο Ροντρίγκεθ είναι νέος στο πόστο του, αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να το ξέρει. Άρα θα μπορούσε να τον καλύψει, αν ήθελε, επικαλούμενος απλώς τη διάρκεια αυτού του συμβολαίου. Αλλά δεν το έκανε, αντίθετα μάλιστα η Mundo Deportivo εκτιμά πως άφησε ανοικτή την πόρτα σε όλα τα ενδεχόμενα. Άλλωστε, γράφει, ο Ροντρίγκεθ έχει επιφορτιστεί από τη διοίκηση με τη λήψη ακόμα και επώδυνων αποφάσεων, αν αυτό είναι προς το συμφέρον της ομάδας...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ