11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον αέρα ο Κάτας

Ο αποκλεισμός της Χάποελ Ιερουσαλήμ από τον τελικό του ισραηλινού φάιναλ φορ με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που για τρίτη συνεχόμενη φορά έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Έφτασε, δηλαδή, ως τον ημιτελικό, αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό.

Η επόμενη μέρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τους φίλους της ομάδας, αλλά και για την... ΑΕΚ, καθώς η Χάποελ είναι μία από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο φάιναλ έιτ του BCL στο τέλος Σεπτεμβρίου κι ένας από τους βασικούς αντιπάλους της Ένωσης στο δρόμο προς το τρόπαιο.

Όπως ακούγεται στο Ισραήλ, μετά και την τρίτη σερί αποτυχία στο φάιναλ φορ, το μέλλον του Όντεντ Κάτας στον πάγκο είναι αβέβαιο. Το συμβόλαιο του Ισραηλινού τεχνικού λήγει, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η διοίκηση της ομάδας θα μπει στον κόπο να υποβάλει πρόταση για να τον κρατήσει. Το ενδεχόμενο να αναζητήσει άλλον προπονητή μοιάζει να είναι πολύ ισχυρό, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλείσει κανείς την πιθανότητα να γίνει κουβέντα μαζί του για να μείνει. Εξαρτάται πάντα από τι εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν στην αγορά.

Το θέμα του προπονητή θα είναι το πρώτο που θα απασχολήσει τη διοίκηση της Χάποελ, αμέσως μόλις οριστικοποιηθεί το μπάτζετ της νέας σεζόν, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και στο ρόστερ. Οι Τζεϊκόβαν Μπράουν και Τασόν Τόμας έφυγαν πριν καν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα στο τέλος Ιουνίου, ενώ πολύ δύσκολα θα μείνουν, απ' ό,τι φαίνεται, και οι Εμάνουελ Τέρι και Τζον Χόλαντ. Η Χάποελ θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τους Τζέιμς Φελντέιν και Σουλεϊμάν Μπράιμο, αλλά και να φέρει πίσω τον Ταμίρ Μπλατ, που πήγε δανεικός στην Άλμπα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ