18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στον… αέρα οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Γυναικών

Χωρίς ρεύμα έμειναν τα Χανιά ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονάδα της ΔΕΗ στα Ληνοπεράματα Ηρακλείου, γεγονός που επηρεάζει και το 20ό Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Πυρκαγιά ξέσπασε στον ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων, με αποτέλεσμα να προκληθεί γενικό μπλακ άουτ στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου και να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε περιοχές των Χανίων και του Λασιθίου. Οι ημιτελικοί της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή (22/03) στο κλειστό του Κλαδισού, στο οποίο προς το παρόν δεν υπάρχει ρεύμα, με τους διοργανωτές να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να δουν πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τους αγώνες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συγκάλεσε και έκτακτη σύσκεψη, στο κλειστό των Χανίων, για να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις. Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, από τη ΔΕΗ, η ηλεκτροδότηση στο νησί θα αρχίσει να αποκαθίσταται σταδιακά μετά τις 17.00, αφού η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 13.00, τη στιγμή που -βάσει προγράμματος- στις 16.00 θα γινόταν το τζάμπολ του Νίκη Λευκάδας-Δάφνη Αγ. Δημητρίου και στις 19.00 θα ακολουθούσε ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται να αποφασιστεί να αναβληθούν για το Σάββατο (23/03) οι ημιτελικοί, πάντα ανάλογα και με τις εξελίξεις.

Θυμίζουμε, επίσης, πως ο «μικρός» τελικός είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 12.00 την Κυριακή (24/03), ενώ στις 15.00 είναι να ακολουθήσει το καταληκτικό παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης, για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας 2019.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ