18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στον Άρη η Καρακούλα, ανανέωσε η Κουλιού (vid)

Στην ενίσχυσή του μέσα στη ρακέτα προχώρησε ο Άρης, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τη Βάγια Καρακούλα.

Η 22άχρονη σέντερ, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα της στις «κίτρινες» και το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Βάγιας Καρακούλα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Η Βάγια Καρακούλα είναι 22 ετών και με ύψος 1,87μ. αγωνίζεται στη θέση σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή (Α2 Γυναικών) και τον ΠΑΟΚ (Α1 Γυναικών).

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικιές γνωστοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την 16άχρονη πλέι μέικερ, Δάφνη Κουλιού, η οποία αγωνίζεται στις Νεανίδες. Όπως αναφέρουν, στην ανακοίνωσή τους: «Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη Δάφνη Κουλιού. Η 16άχρονη πόιντ γκαρντ θα ενισχύσει το τμήμα Νεανίδων Μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τη συμφωνία, η Δάφνη Κουλιού δήλωσε: "Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά με την οικογένεια του Άρη. Ελπίζω σε μια καλή χρονιά με υγεία και ένα καλό πρωτάθλημα. Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου με νέους τίτλους για το σύλλογο"».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ