27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Στον Άγιο Στέφανο ο Παπάνογλου

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το μπάσκετ στον Άγιο Στέφανο Αττικής, με την ομάδα της περιοχής «Το Οίον» να έχει συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής από την ίδρυση του (1993) και να στοχεύει να κάνει ένα βηματάκι πιο ψηλά από πέρυσι, όπου τερμάτισε στον 1ο όμιλο της Γ' ΕΣΚΑ στην 5η θέση με ρεκόρ 17-9.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον πρώην εμβληματικό αρχηγό του Σπόρτιγκ, Σεραφείμ Παπάνογλου, ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να τους βοηθήσει στους στόχους τους.

Αναλυτικά :

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Σεραφείμ Παπάνογλου, ο θηριώδης Center των 2μ, ο εμβληματικός αρχηγός του ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ που τιμήθηκε με το βραβείο του "Ευ Αγωνίζεστε" του ΠΣΑΤ το 2014 θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την περίοδο 2018-2019.
Ο Σεραφείμ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο ΣΠΟΡΤΙΓΚ σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες με δύο περιόδους στην Α2 και μια στην Α1 ενώ έχει διατελέσει και αρχηγός, Έχει αγωνιστεί επίσης δύο περιόδους στην Γ Εθνική με το Φάληρο, στον ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ στην ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ και στον Τελεθριακό στην Ιστιαία.Άνοδοι, τίτλοι πρώτου σκόρερ και εξαιρετικές σεζόν συνοδεύουν την καριέρα του!!!
Οι τεράστιες ικανότητες του Σεραφείμ αλλά και η εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του ΟΙΟΝ.
Υγεία Σεραφείμ και καλωσόρισες και πάλι στην Οικογένεια του ΟΙΟΝ.
KEEP WALKING OION DUKES



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ