23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Στοιχηματική «απογείωση» με BCL και Eurocup

Την Κυριακή (13/10) είχαμε εντυπωσιακά ποσοστά καθώς πέρασαν 8/10 προβλέψεις μας με το ποσοστό (80%) να είναι εκπληκτικό και να ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια, κάνοντας πλέον στροφή στο Basketball Champions League και το Eurocup.

Ο Προμηθέας Πάτρας προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και το διπλό του στην έδρα της Ουλμ έχει αξία. Η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να κάμψει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση της Ορτέζ, χωρίς να μπαίνουμε στο παιχνίδι των χάντικαπ.

Στη Γερμανία, η Βόννη, δύο ημέρες μετά το θρίαμβό της μέσα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου για το θεσμό του Κυπέλλου, θα είναι αρκετά κουρασμένη απέναντι στην αξιόλογη Σαραγόσα. Θα πάμε με το διπλό και μάλιστα με τρεις ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Τέλος, το διπλό θα επιλέξουμε και στο παιχνίδι της Ναντέρ με την Ούνικς Καζάν στα προάστια του Παρισιού. Αν οι φιλοξενούμενοι παρουσιαστούν σοβαροί θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο καλύτερος τρόπος για να ποντάρουμε είναι να στοιχηματίζουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να αποφεύγουμε τα παρολί που μειώνουν την πιθανότητα κέρδους.

Οι επιλογές μας

Ουλμ - Προμηθέας   2    2,25

ΑΕΚ - Ορτέζ    1     1,29

Βόννη - Σαραγόσα (-2,5)   2    1,90

Ναντέρ - Ούνικς (-2,5)   2    1,88



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ