17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη Χαλκίδα για φιλικό το Ρέθυμνο

Σε αγωνιστική εγρήγορση επιχειρεί να μείνει το Ρέθυμνο, το οποίο ταξιδεύει στη Χαλκίδα για να τεθεί αντιμέτωπο με την Κύμη σε φιλικό.

Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν το Σάββατο (24/02, 18.15) στο «Τάσος Καμπούρης», με το Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του να θέλουν να διαπιστώσουν το βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους, εν όψει της επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Οι Κρητικοί, που θα παραταχθούν στην Εύβοια χωρίς τον τραυματία Στέφαν Μούντι (θλάση στο δικέφαλο, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα 26/02) και το διεθνή Χάρη Γιαννόπουλο, στην επανέναρξη της Stoiximan.gr Basket League έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, καθώς θα παίξουν στο Λαύριο (03/03, 16.30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επεσήμανε: «Πρέπει να επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό το φιλικό θα μας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση σε μέγιστο βαθμό. Μετά το ρεπό που πήραν τα παιδιά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις στην αρχή αυτής της εβδομάδας, όπου στόχος ήταν η προσαρμογή. Η ομάδα θα παίξει χωρίς το Χάρη Γιαννόπουλο και το Στέφαν Μούντι. Ουσιαστικά, είναι ένα τεστ προετοιμασίας εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, που θα μας βρει στο Λαύριο κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ