16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στη Χίμκι ο Μονρό (vid)

H Χίμκι είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γκρεγκ Μονρό. Ο 30χρονος ύψους 2.11 σέντερ έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα πέρυσι με την Μπάγερν Μονάχου και φέτος μετακομίζει στη Ρωσία.

Πέρυσι είχε 12.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 2.5 κλεψίματα και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 αγώνες της Ευρωλίγκας. Ήταν πρώτος σκόρερ, ριμπάουντερ και ... κλέφτης για την Μπάγερν, ενώ ήταν και τρίτος στις ασίστ.

Έχει αγωνιστεί στο Ντιτρόιτ, στο Μιλγουόκι, στο Φίνιξ, στο Τορόντο, στη Βοστώνη, στη Φιλαδέλφεια στις εννέα συνολικά σεζόν που έπαιξε στο ΝΒΑ με μέσο όρο 13.2 πόντους και 8.3 ριμπάουντ σε 632 παιχνίδια.

"Είναι ένας έμπειρος παίκτης που πέρασε πολλά χρόνια στο ΝΒΑ", τόνισε ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις για να προσθέσει: "Είναι ένας από τους λίγους σέντερ στην Ευρωλίγκα που μπορούν να παίξουν με πλάτη. Χρειαζόμαστε αυτή την ποικιλία στο παιχνίδι μας. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν pick-and-roll, υπάρχουν κι αυτοί που παίζουν με πλάτη. Ο Γκρεγκ είναι πολύ καλός στα ριμπάουντ. Νομίζω πως θα έχουμε μια πολύ δυνατή γραμμή ψηλών".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ