21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Φενέρ οι Μπούβα και Στίματς

Η Φενέρμπαχτσε αρχίζει αύριο την προετοιμασία της, αλλά με αρκετές απουσίες, λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για το λόγο αυτό και καθώς δεν έχουν βρει ακόμη ομάδα, θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία ο Βλάντιμιρ Στίματς και ο Ιβάν Μπούβα.

Απόντες για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι οι Μελίχ Μαχμούτογλου, Τζίτζι Ντατόμε, Αχμέτ Ντουβερίογλου, Κώστας Σλούκας και Νάντο Ντε Κολό με τις Εθνικές Ομάδες της Τουρκίας, της Ιταλίας, της Ιορδανίας, της Γαλλίας και φυσικά της Ελλάδας. Το "παρών" θα δώσουν οι Ντίξον, Βέστερμαν, Αρνά, Λοβέρν, Τσαντάν, Κάλινιτς, Βέσελι, Ουίλιαμς, Μπιμπέροβιτς. Εκτός από τους Στίματς και Μπούβα προετοιμασία θα κάνουν με τη Φενέρ και οι Ένγκστρομ, Ατσίμοβιτς, Φέντια και Εσλίκ.

Η τούρκικη ομάδα θα δώσει φιλικά στη Ρουμανία (14-15/9), στις 19/9 με την ΝτεΛόνγκι Τρεβίζο στην Ιταλία και στις 20/9 με την Σεγκαφρέντο Μπολόνια στην Μπολόνια, ενώ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου θα πάρει μέρος στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός και στο οποίο θα συμμετέχουν ακόμη η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ