17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στη σουηδική Χέλσινγκμποργκ ο Νίκλας (pic)

Στη Σουηδία και την ομάδα μπάσκετ γυναικών της Χέλσινγκμποργκ θα βρεθεί ο Θάνος Νίκλας. Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή του Γιώργου Παντελάκη στον Ολυμπιακό αλλά και ο βοηθός προπονητή του Βασίλη Μασλαρινού στην Εθνική ομάδα Γυναικών είπε το "ναι" στην πρόκληση των Σουηδών και θα αναλάβει την θέση του πρώτου προπονητή στη σουηδική ομάδα.

Η Χέλσινγκμποργκ αποτέλεσε νεοφώτιστη ομάδα της φετινής πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Σουηδίας και τερμάτισε στη 12η και τελευταία θέση της βαθμολογίας. Λόγω της απόφασης της Ομοσπονδίας της χώρας να μην υπάρξει υποβιβασμός τη φετινή σεζόν, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, η ομάδα θα βρίσκεται και του χρόνου στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος του ρόστερ της υπήρξε και η Βασιλική Λούκα, η οποία βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ του 2021.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε για τη νέα του ομάδα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Χέλσινγκμποργκ για την πρόταση που μου έκανε. Για την απόφασή μου σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Βίλε Τουόμινεν που μου εξήγησε το πλάνο για την επόμενη σεζόν, τους στόχους της ομάδας και μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω ένα ανταγωνιστικό ρόστερ στο οποίο με την εμπειρία και την ικανότητα μου στο υψηλό επίπεδο θα μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η προηγούμενη σεζόν ήταν περίεργη σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά αυτή που ακολουθεί θα είναι διαφορετική και θα μας βρει 100 % έτοιμους. Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της σεζόν.»

https://twitter.com/HelsingborgB/status/1398220863271473152

 
 
 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ