15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στη Ρόδο ο Μάλκολμ Λι (vids+pics)

Στην ενίσχυση της περιφέρειάς του προχώρησε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάλκολμ Λι έως το τέλος της φετινής σεζόν.

O 28άχρονος γκαρντ, με θητεία και στο ΝΒΑ με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς (μ.ό. 3,9π., 1,8 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 14.8’ σε 36 ματς), αγωνίστηκε πέρυσι στη γερμανική Τούμπινγκεν και φέτος παρέμενε χωρίς ομάδα.

Έχει παίξει, ακόμα, στην G-League με τους Ντέλαγουερ 87ers και τους Γκραντ Ραπίντ Ντράιβς, στο Πουέρτο Ρίκο με τους Μπρούχος Ντε Γκουαγιάμα, στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ και στη Βοσνία με την Ιγκοκέα.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάλκολμ Λι. Ο Λι είναι γεννημένος στις 22 Μαΐου του 1990 και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ. Φοίτησε στο UCLA και το 2011 έγινε ντραφτ από τους Σικάγο Μπουλς. Στις ΗΠΑ έμεινε μέχρι το 2015, καθώς έναν χρόνο αργότερα μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο και τους Brujos de Guayama. Τη σεζόν 2016/17 φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής Τραμπζονσπόρ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε Ιγκοκέα και Τούμπινγκεν. Σε 16 παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα, είχε κατά μέσο όρο 9,5 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ».

https://www.youtube.com/watch?v=0QNFHqYjSxo

https://www.youtube.com/watch?v=qQScEr0Ob4A

https://www.youtube.com/watch?v=NTSEAp8DXz8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ