25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στη Ριζούπολη το Φάιναλ Φορ των Παμπαίδων Β’ 2005

Στο κλειστό της Ριζούπολης θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο (02-03/03) η τελική φάση του πρωταθλήματος Παμπαίδων Β’ της ΕΣΚΑ, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής στις ηλικίες των παιδιών γεννημένων το 2005.

Στο Φάιναλ Φορ θα αγωνιστούν ο «οικοδεσπότης» Απόλλων Σμύρνης, το Περιστέρι, ο Πανερυθραϊκός και η ΑΣΚ Τριπλή Κορώνα, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής…

Σάββατο 02/03
10.30 Περιστέρι-Πανερυθραϊκός
12.15 ΑΣΚ Τριπλή Κορώνα-Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 03/03
10.30 «Μικρός» τελικός
12.15 Τελικός

Οι τέσσερις φιναλίστ, μέσω της προκριματικής διαδικασίας που προηγήθηκε, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Φάιναλ Φορ και, πλέον, ο επόμενος στόχος τους είναι το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Για τους νεαρούς παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης και τον προπονητή τους, Διονύση Γκινούτση, η παρουσία τους στην τελική φάση συνιστά ήδη επιτυχία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα τα δώσουν όλα για να φθάσουν ακόμα ψηλότερα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης, μέσω του εφόρου του τμήματος και μέλους του Δ.Σ. Μάνου Δημητρίου, απηύθυνε κάλεσμα στους γονείς και τους φίλους των νεαρών αθλητών και των τεσσάρων ομάδων, αλλά και στους φιλάθλους γενικότερα, να παραστούν το Σαββατοκύριακο (02-03/03) στο κλειστό της Ριζούπολης για να παρακολουθήσουν -με ελεύθερη είσοδο- τους αγώνες και να χειροκροτήσουν όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ