21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στη Νέα Υόρκη ο Ντουράντ

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον έκτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά ο Κέβιν Ντουράντ δεν επέστρεψε με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο Όκλαντ.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/06, 04.00), στην «Oracle Arena», θα λάβει χώρα η επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στους «πολεμιστές» και τους «πτερόσαυρους», με τους Καναδούς να προηγούνται με 3-2 στις νίκες και να χρειάζονται μία ακόμα για να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Με την πλάτη στον τοίχο θα παίξουν και στο «σπίτι» τους οι παίκτες του Στιβ Κερ, που έχουν παράλληλα στο μυαλό τους και τι μέλλει γενέσθαι με τον 30χρονο φόργουορντ, ο οποίος επέστρεψε στη δράση στη «Scotiabank Arena», αλλά αποχώρησε τραυματίας στο δεξί πόδι.

Ο KD βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη, για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνει γνωστό εάν έχει υποστεί ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, όπως λένε οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Είναι πλέον θέμα ωρών να μάθουμε τη σοβαρότητα της κατάστασής του, με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να μην είναι αισιόδοξοι, καθώς θεωρούν πως δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθούν οι αρχικοί φόβοι τους, που θα τον οδηγήσουν στο χειρουργείο και εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα, από έξι μήνες μέχρι και ένα χρόνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ