27.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Στη Μεσσήνη το Καλαμάτα-Ληξούρι

Ένα ξαφνικό πρόβλημα με το ταμπλό στο κλειστό της Τέντας οδήγησε στην αλλαγή έδρας της αναμέτρησης της Καλαμάτα BC με το Ληξούρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι δεν αναβλήθηκε, παρά «μετακόμισε» από το κλειστό της Καλαμάτας στη Μεσσήνη, καθώς έσπασε το ταμπλό στο σαββατιάτικο (12/01) ματς της Καλαμάτας ’80 με το Σπαρτιατικό για την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Η ζημιά έγινε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, τοποθετήθηκε νέο ταμπλό, αλλά υπήρξε πρόβλημα και με αυτό, έτσι δεν μπόρεσε να διεξαχθεί το ματς κι αναβλήθηκαν όσα είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή (13/01). Το τζάμπολ στο Καλαμάτα BC-Ληξούρι θα γίνει κανονικά στις 12.00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Kalamata BC σας ενημερώνει, ότι η αναμέτρηση με τον ΝΕΟ Ληξουρίου θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα (13/1) και στις 12 το μεσημέρι, αλλά στο κλειστό της Μεσσήνης. Ένα τεχνικό πρόβλημα στην Τέντα οδηγεί στη μετακίνηση αυτού του αγώνα. Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό της Μεσσήνης, για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι #kalamatabc».

Οι νησιώτες, από την πλευρά τους, αναφέρουν: «Αλλαγή στον τόπο διεξαγωγής του σημερινού αγώνα με την Καλαμάτα-Κανονικά η live μετάδοση. Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στο γήπεδο της Τέντας, ο σημερινός αγώνας με αντίπαλο την Καλαμάτα θα διεξαχθεί τελικά στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης. Η ζωντανή μετάδοση από το κανάλι μας στο YouTube θα γίνει κανονικά, με ώρα έναρξης τις 12.00».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ