23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στη Μάνδρα ο Βεσκούκης

Τον παίκτη που θα κάλυπτε μια από τις θέσεις των φόργουορντ αναζητούσε ο Μανδραϊκός, και το βρήκε στο πρόσωπο του πολύπειρου Σάκη Βεσκούκη, ο οποίος επιστρέφει στην Β' Εθνική, μετά από μια τριετία στην Ακράτα.

Ο 39χρονος αθλητής βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ενώ διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία για να βοηθήσει την ομάδα του Σάββα Κατσούνη, με τον οποίο είχε μια μικρή συνεργασία την σεζόν 2008-2009 στο Παγκράτι, και στο πρωτάθλημα της Α2, με τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί τότε νωρίς. Ο Βεσκούκης αποτέλεσε ουσιαστικά τον σταθερότερο παίκτη στις προσπάθειες της Ακράτας στην Γ' Εθνική, ενώ πριν την Ακράτα είχε δυο παρουσίες στον Ιωνικό Νικαίας, αλλά και στην ΑΕ Λιβαδειάς την σεζόν 2014-2015, και όταν η ομάδα της Βοιωτίας αγωνίζονταν στην Α2.

Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 βοήθησε σημαντικά την ΑΕΚ στην δύσκολη εποχή της Β' Εθνικής, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Παγκράτι (Α2 - δυο χρονιές), Ολυμπιάδα Πατρών (Α2), Απόλλων Πατρών (Β' Εθνική), Ιωνικός Λαμίας (Α2), Ηλυσιακός (Α2), Δούκας (Α2), Περιστέρι (Α2), Ιωνικός Νικαίας (Α2), και στα ξεκινήματα του στον Πειραϊκό, με τον οποίο από τις χαμηλές κατηγορίες, έφτασε ως και την Α2.

Πλέον, για τον Μανδραϊκό μένει η επιλογή του βασικού σέντερ, ώστε να κλείσει το φετινό ρόστερ της ομάδας της Δυτικής Αθήνας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ