19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Λήμνο… αυτός είναι ο θεός (pics)

Ο Ήφαιστος Λήμνου κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον Άρη επικρατώντας με 73-64. Οι γηπεδούχοι είχαν στα χέρια τους το ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης και δε δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη. Οι Νησιώτες κράτησαν για μία ακόμη φορά απόρθητη την έδρα τους ενώ έχει σχεδόν κλειδώσει την έβδομη θέση στην οκτάδα, εκτός απίστευτου απροόπτου.

Ο Ήφαιστος μπήκε με ανεβασμένες ταχύτητες στο παιχνίδι και με ένα επιβλητικό σερί 10-0 (10-0, 4'). Γκότσες και Ουίγκινγκς έδωσαν ρυθμό στο παιχνίδι των γηπεδούχων απέναντι σε έναν Άρη που δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει μέχρι λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, όταν έβγαλε αντίδραση και μείωσε τη διαφορά. Το τελικό 18-12 του δεκαλέπτου διαμόρφωσε ο Δημήτρης Σλαφτσάκης με εύστοχο σουτ δύο πόντων. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά (18-19, 12'). Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρνει να ξεφύγει επιθετικά. Το τελικό 31-30 του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Γκότσερ με δύο εύστοχες βολές. 

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι φάνηκε να συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά. Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τα μισά της περιόδου (46-40, 16') προβάδισμα που κράτησαν μέχρι το τέλος της περιόδου με τον Μπρέιζελτον να διαμορφώνει το τελικό 52-44 με δύο εύστοχες βολές. Το επιθετικό σερί των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην τελευταία περιόδο με τον Ήφαιστο να βρίσκει λύσεις κυρίως από τη γραμμή των βολών. Το τελικό 73-64 διαμόρφωσε ο Γκάρι ΜακΓκι με δύο εύστοχες βολές.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:

Πρόσωπο του αγώνα δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Ρόλαντς Φρεϊμάνις. Ο Λετονός ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 23 πόντους ενώ την ίδια στιγμή είχε 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Δεκάλεπτα: 18-12, 31-30, 52-44, 73-64

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Ο Ήφαιστος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα λάθη του Άρη γεγονός που του έδωσε μεγάλη ώθηση για τη νίκη. Συγκεκριμένα, οι Λημνιώτες πέτυχαν συνολικά 23 πόντους από λάθη των "κίτρινων".

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ