27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Λάρισα… με Πέρκο ο Ερμής

Η μετακόμιση του Ερμή Αγιάς είναι οριστική, με την ομάδα να αγωνίζεται του χρόνου στη Λάρισα λόγω των εργασιών στο Κλειστό όπου αγωνίζεται, ενώ ο Στέφανος Πέρκος λογικά θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της.

Η Γενική Συνέλευση της 24ης Μαΐου ήταν αρκετά σημαντική για τον Ερμή Αγιάς, με την πρόταση για μετακόμιση στο Κλειστό της Νεάπολης, λόγω εργασιών σε εκείνο της Αγιάς για τη βελτίωσή του, να αντιμετωπίζεται θετικά από τους ιθύνοντες. Το επόμενο «βήμα» δεν άργησε να πραγματοποιηθεί, με τη διοίκηση τελικά να αποφασίζει οριστικά σε δήλωση του γηπέδου της Λάρισας, ως έδρας της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα τη βρει εκ νέου στην Α2.

Στην νέα αυτή πρόκληση που διαμορφώνεται για τον Ερμή, ο Στέφανος Πέρκος φαίνεται πως θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του. Οι διοικούντες το σύλλογο και ο Έλληνας προπονητής βρίσκονται σε ένα πολύ καλό σημείο, αναφορικά με τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Θεσσαλοί, άλλωστε, είχαν κλείσει εντυπωσιακά τη σεζόν που μόλις πέρασε με τον κόουτς Πέρκο στον πάγκο, έχοντας ρεκόρ 15 νικών και 14 ηττών σε 29 αγώνες (σ.σ. μηδενίστηκαν τη 15η αγωνιστική με τον Χολαργό).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ